iPhone app: Amazon, 's wereld grootste webshop in je handen

© PXimport

iPhone app: Amazon, 's wereld grootste webshop in je handen

Geplaatst: 8 mei 2012 - 05:05

Aangepast: 16 november 2022 - 10:18

Redactie ID.nl

Één van de grootste internet-bedrijven ter wereld is Amazon. De internationale concurrent van bol.com is al in alle grote landen actief en de verwachting is dat er snel een Nederlandse variant van 's werelds grootste webshop beschikbaar komt. Uiteraard is er een app waarin je naar producten kunt zoeken en ook bestellingen kunt plaatsen.

De app van Amazon draait geheel om het zoeken, vinden en kopen van allerlei producten. De beginpagina is één grote reclamefolder, en wanneer je ingelogd bent met je Amazon-account, dan worden persoonlijke aanbevelingen gedaan. Uiteraard kun je gemakkelijk zoeken naar producten. Hierbij kun je ook de streepjescode van een bestaand product scannen via de camera in je iPhone. Een experimentele functie is het maken van een foto van een product. De foto wordt vervolgens opgeslagen in je profiel en bovendien wordt er een vergelijkbaar product gezocht.

Per product kun je reviews bekijken en tevens aanverwante producten bekijken. Je kunt ervoor kiezen om een product direct te kopen, maar het is ook mogelijk om bepaalde producten op te slaan in het virtuele winkelmandje of verlanglijst.

Kortom

De Amazon-app is een prima vertegenwoordiging van 's werelds grootste webshop op je iPhone. Je kunt eenvoudig door het assortiment van de winkel bladeren en ook het aanschaffen en opslaan van producten gaat erg eenvoudig. De vormgeving is wel erg saai en zakelijk.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Bekijk Amazon Mobile verder in iTunes (iPhone)

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten