iPhone app: Een antwoord op alles waar je zelf even niet uit komt

© PXimport

iPhone app: Een antwoord op alles waar je zelf even niet uit komt

Geplaatst: 25 februari 2013 - 17:09

Aangepast: 16 november 2022 - 10:06

Robin Smit

Soms zijn er wel eens van die momenten waarop je even niet meer weet waar je voor moet kiezen. Wordt het zwart of wit? Een avondje stappen met vrienden of toch maar weer eens bij je ouders op bezoek? Gelukkig sta je er met Seesaw niet meer alleen voor bij deze kleine dilemma's.

Met Seesaw is het namelijk mogelijk om mensen van over de hele wereld advies te vragen wanneer jij even niet kan kiezen. Dit kun je doen door een of meerdere foto's te uploaden en hierbij een vraag te stellen. De vraag kan hierbij zijn te beantwoorden met een eenvoudig 'ja' of 'nee', maar het is ook mogelijk om de wereld meerdere antwoorden voor te leggen.

De vragen die je op Seesaw stelt kunnen worden beantwoord door jouw vrienden op Seesaw of willekeurige vreemdelingen die toevallig jouw vraag langs zien komen. Vooral dit laatste is een interessant aspect aan de app. Zo kun je zelf de touwtjes in handen nemen en andere gebruikers helpen bij hun beslissingen. Zo hebben wij onze hersens al laten kraken over kwesties als een houten of glazen bureau en de manier waarop je jouw tuin het beste sneeuwvrij kunt maken. Of Seesaw hiermee het leven van jou en andere gebruikers eenvoudiger kan maken is de vraag. Dat de app verschrikkelijk leuk en verslavend is mag echter zeker zijn.

Kortom

Seesaw is een leuke manier waarop je kleine dilemma's in snel tempo kunt oplossen. Met de app is het mogelijk vragen te stellen aan de Seesaw community. Nog leuker is het beantwoorden van vragen van andere gebruikers.

Beoordeling 8/10

Download Seesaw in de AppStore

 

© PXimport

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000