iPhone app: Maak jezelf wat vroeger wakker op een zonnige dag

© PXimport

iPhone app: Maak jezelf wat vroeger wakker op een zonnige dag

Geplaatst: 6 april 2013 - 09:02

Aangepast: 16 november 2022 - 10:05

Robin Smit

Een rondje hardlopen op de vroege ochtend kan een heerlijke manier zijn om de dag te beginnen. Tenminste, dat geldt uiteraard alleen als het weer een beetje mee zit. Gelukkig is er nu iemand die je dat elke morgen in alle vroegte even komt melden.

Vanaf nu is er namelijk de iRun Weather Alarm Clock. Deze wekker checkt elke morgen het weer en maakt je iets eerder wakker als het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten. Dit doet de app door je twee verschillende wekkers in te laten stellen, namelijk een slecht-weer-wekker en een goed-weer-wekker. In de app heb je vervolgens zelf de mogelijkheid om te bepalen wat jij goed- of juist slecht weer vindt. De app kan hierbij rekening houden met het weertype, de temperatuur en de windsterkte. Dit systeem werkt prima en is niet alleen voor hardlopers, maar ook voor mensen die graag alles uit een zonnige dag willen halen de ideale uitvinding.

iRun Weahter Alarm Clock is verder een typische wekker zoals je die kent. Op het scherm van je iPhone zie je een digitale klok en de app biedt verschillende leuke melodieën om ‘s morgens mee wakker te worden.

Kortom

iRun Weather Alarm Clock is een handige wekker gericht op hardlopers die het tijdstip waarop je wordt gewekt aanpast aan het weer. De app biedt uitgebreide mogelijkheden voor het instellen van de wekker en is ook een absolute aanrader voor iedereen die alles uit een zonnige dag wenst te halen.

Beoordeling 9/10

Prijs: € 1,79

Download iRun Weather Alarm Clock in de AppStore

 

© PXimport

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten