iPhone App: Voor de echte wintersporter

Door: robin-smit | 06 februari 2012 08:46

Nieuws

Als je gaat wintersporten wil je natuurlijk wel graag weten welke bergen je allemaal hebt afgedaald. De app afdaling houdt netjes voor je bij waar je allemaal geweest bent, zodat je dit later op je gemak terug kunt terugzien.

Dit doet afdaling door met behulp van GPS zowel je hoogte als je positie te bepalen. Hiermee kan de app onder andere je gemiddelde snelheid, percentage van de hellingen en de afstand van je tocht berekenen. Vervolgens is het mogelijk dit te bekijken op een kaart of te exporteren, zodat de gegevens in andere software kunnen worden bekeken.

Het starten van een nieuwe skitocht is kinderlijk eenvoudig door de eenvoudige en duidelijke interface. De app doet precies wat er wordt beweerd en dit maakt het erg gebruiksvriendelijk.

Een groot voordeel van afdaling is dat de app tijdens het opnemen geen actieve internetverbinding nodig heeft. Hierdoor zal de app niet voor onverwacht hoge datakosten in het buitenland zorgen.

Kortom

Afdaling is de ideale app voor skiërs of snowboarders die graag willen bijhouden waar ze zijn geweest tijdens het wintersporten. De app werkt kinderlijk eenvoudig en bovendien erg goed. Gegevens van het skiën of snowboarden zijn later in de app te bekijken of te exporteren naar andere programma's.

Beoordeling 8/10

Bekijk Afdaling verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone App: Voor de echte wintersporter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.