iPhone en iPad app: Bruggen bouwen voor gevorderden

© PXimport

iPhone en iPad app: Bruggen bouwen voor gevorderden

Geplaatst: 24 juni 2012 - 05:04

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Robin Smit

Waarschijnlijk zijn we ons leven bijna allemaal begonnen als bouwvakkers in spé, terwijl we druk in de weer waren met onze lego, K'nex of Duplo. Gelukkig kunnen we deze ambities nu ook uiten met behulp van apps. In dit geval is dat Bridge Constructor.

In Brudge Constructor is het de bedoeling om met beperkte middelen een brug te bouwen die een bepaalde afstand overbrugt en ook nog eens sterk genoeg is om er voertuigen overheen te laten rijden. Om je brug zo sterk mogelijk te maken heb je de beschikking over hout, staal, kabels en betonnen pilaren. Vervolgens is het de bedoeling om deze materialen te combineren tot en waar meesterwerk en daarbij om ook nog eens binnen het budget te blijven.

Afhankelijk van hoe sterk de brug is kun je vervolgens punten verdienen in een van de 30 verschillende levels. Bridge Constructor is een uitdagende game waar je niet zomaar even doorheen speelt. Daarnaast is een beetje bouwkundig inzicht een vereiste om het er een beetje goed vanaf te brengen. Tijdens het testen van Bridge Constructor werkte de oriëntatie van de iPad niet, waardoor het scherm ondersteboven stond. Verder hebben we ons prima vermaakt met deze game.

Kortom

Bridge Constructor is een leuke en uitdagende game waarin je de taak krijgt om met beperkte middelen een brug te bouwen tussen twee afgronden. Doordat de game je zeker goed laat nadenken over wat je bouwt zul je je niet snel vervelen. Op wat probleempjes met de oriëntatie van de iPad na hebben we ons prima vermaakt met Bridge Constructor.

Beoordeling 7/10

Prijs: €2,39

Download Bridge Constructor in de AppStore

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten