iPhone en iPad app: De leukste manier om foto's van jezelf te maken

© PXimport

iPhone en iPad app: De leukste manier om foto's van jezelf te maken

Geplaatst: 10 maart 2013 - 12:49

Aangepast: 16 november 2022 - 10:06

Robin Smit

Wie graag foto's van zichzelf neemt, alleen of met groepen, zal weten dat het soms erg handig zou zijn als er de hele dag een fotograaf achter je aan zou lopen. Want ja, als je zelf op de foto wil staan, wie maakt de foto dan? Je kan het natuurlijk een willekeurige voorbijganger vragen of een zelfontspanner gebruiken, maar er zijn leukere manieren.

Een daarvan is het gebruiken van de app CamMe. Met deze app is het mogelijk om op afstand een foto met jouw iPhone of iPad te maken. Dit doe je door simpelweg je hand op te steken voor de camera en vervolgens je vingers naar elkaar te brengen. Wanneer je dit doet zal de app binnen drie seconden een foto maken. Je kan hierbij ook nog eens zelf kiezen of je de camera aan de voor- of achterkant van je iPhone of iPad wil gebruiken.

CamMe werkt verrassend goed en wanneer je de app een beetje doorhebt maak je al snel veel foto's achter elkaar. We hadden in de app graag de mogelijkheid gezien om bijvoorbeeld de tijd van de zelfontspanner aan te passen of te selecteren hoeveel foto's de app moet maken. Dit neemt niet weg dat CamMe een gigantisch leuke functionaliteit biedt waarvan je je afvraagt waarom Apple dit niet standaard integreert in iOS.

Kortom

CamMe is een leuke app waarmee je jouw iPhone of iPad foto's kan laten nemen door gebaren met je hand te maken voor de camera. De app werkt verrassend goed en is een goede vervanging van het gebruik van een zelfontspanner of willekeurige voorbijganger. Helaas laat de app je verder weinig instelling zelf aanpassen. Hierdoor zou het gebruik van CamMe nóg leuker kunnen worden.

Beoordeling 7/10

Download CamMe in de AppStore

 

© PXimport

Meer app-reviews vind je op AppFish

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten