iPhone en iPad app: Het weer altijd helder in beeld

Door: Robin Smit | 22 februari 2013 11:56

Apple

Wanneer je wil weten wat je de komende dagen van het weer kunt verwachten, zit je natuurlijk niet op allerlei poespas te wachten. De makers van Weathercube begrijpen dit maar al te goed en zorgen dat jij alle informatie die jij nodig hebt in een duidelijk overzicht bij elkaar hebt.

Weathercube is een mooi vormgegeven app die het weerbericht zo weergeeft dat je alleen de informatie in beeld hebt die jij echt nodig hebt. Dit wordt gedaan met behulp van zes handige kubussen die bijvoorbeeld de temperatuur, luchtvochtigheid of neerslag op een bepaalde locatie laten zien. Door een specifieke kubus te selecteren is het mogelijk de informatie hierop aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld de temperatuur voor een bepaald dagdeel inzien. Standaard verschijnt de app in een blauw thema op je scherm, ben je echter niet vies van bijvoorbeeld een beetje rood of groen, dan kun je dit nog naar eigen wens aanpassen.

Wat Weathercube verder uniek maakt is de eenvoudige besturing met behulp van 'gestures'. Zo is het wisselen tussen dagen of het wijzigen van de weergavemodus een kwestie van een eenvoudige veeg. Hiermee is Weatercube naast erg mooi ook nog eens bijzonder fijn in het gebruik.

Kortom

Weathercube is een strak vormgegeven app die je in een oogopslag het weerbericht laat zien aan de hand van duidelijke kubussen. Door het gebruik van handige gestures is de app ook nog eens erg fijn in het gebruik, wat van Weathercube een absolute aanrader maakt.

Beoordeling 9/10

Download Weathercube in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: iPhone en iPad app: Het weer altijd helder in beeld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.