iPhone en iPad app: Word jij de sushi-koning?

Door: Robin Smit | 13 maart 2013 16:49

Apple

Ben jij een groot fan van sushi en denk je dat je naast het eten van sushi ook heel goed bent in het maken van de Japanse lekkernij? In de spannende game Sushi Mushi zul je hier snel achter komen.

Sushi Mushi is een multiplayer game waarin het de bedoeling is om jouw tegenstander te verslaan door in een korte tijd zo veel mogelijk sushi te maken. Het maken van Sushi doe je niet op de traditionele manier, maar op een speelbord waar verschillende figuurtjes in vier kleuren zijn te vinden. Het is de bedoeling om in anderhalve minuut zo veel mogelijk van deze figuurtjes met elkaar te verbinden. Hierbij geldt dat de figuurtjes dezelfde vorm of dezelfde kleur moeten hebben. Hoe meer figuurtjes je in een keer kunt verbinden, hoe hoger het aantal punten zal zijn dat je voor deze zet krijgt. Uiteindelijk kan je de verdiensten uit deze rondes weer gebruiken om verbeteringen aan te schaffen die in volgende rondes in je voordeel kunnen werken.

Doordat je in Sushi Mushi met een strikt tijdslimiet speelt heb je al snel de nijging om behoorlijk fanatiek over je scherm te gaan zitten vegen. Deze tijdsdruk en het competitieve element maken Sushi Mushi een behoorlijk spannende game die je niet snel neerlegt.

Kortom

Sushi Mushi is een spannende multiplayer game waarin je op een een speelveld met verschillende figuurtjes in vier kleuren combinaties moet maken. De game speel je op een strikt tijdslimiet waardoor Sushi Mushi een behoorlijk snelle game is.

Beoordeling 7/10

Download Sushi Mushi in de AppStore

Meer app-reviews vind je op AppFish

0 Reactie(s) op: iPhone en iPad app: Word jij de sushi-koning?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.