iPhone & iPad app: Boer zoekt app

© PXimport

iPhone & iPad app: Boer zoekt app

Geplaatst: 20 september 2012 - 11:48

Aangepast: 16 november 2022 - 10:12

Robin Smit

Elke zondagavond zitten ook dit jaar weer miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd voor kijkcijferhit Boer zoekt Vrouw. Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van Aad, Henk, Willem en alle anderen is er nu een leuke app waarmee je altijd op de hoogte blijft van de boeren.

De app is opgebouwd uit drie secties, namelijk 'nieuws', 'de boeren' en 'BZV Live'. In de nieuwssectie worden regelmatig nieuwe verhalen en filmpjes geplaatst die ingaan op de vorderingen van de boeren en de briefschrijfsters en dit jaar ook de schrijvers. Ook wordt hier aandacht geschonken aan de boeren die niet genoeg brieven hebben ontvangen om mee te doen aan de speeddates en andere onderdelen van het programma.

In de tweede sectie kan informatie over de verschillende boeren worden bekeken. Deze informatie bestaat uit een foto en een korte tekst. Helaas zijn hier geen filmpjes uit de uitzendingen in opgenomen. Ten slotte is het middels de BZV Live sectie mogelijk om tijdens de uitzending live op de hoogte te blijven van achtergrondinformatie over de boeren. De app mist de mogelijkheid om live afleveringen te bekijken of afleveringen terug te kijken. Dit had een leuke toevoeging geweest.

Kortom

Boer zoekt vrouw is een leuke app voor de ultieme fans van de gelijknamige kijkcijferhit. In de app is informatie te lezen en te bekijken over de boeren en briefschrijvers. Helaas mist de mogelijkheid om uitzendingen van het programma te bekijken.

Beoordeling: 7/10

Download Boer zoekt Vrouw in de App Store

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten