iPhone & iPad app: De beste films en series, wanneer jij ze wil zien

Door: carolien-danckaerts | 08 maart 2012 09:06

Nieuws

Films kijken op de iPhone en iPad wordt steeds populairder. Of het nou via YouTube, Uitzendinggemist of een andere dienst is. Ook HBO mengt zich hier nu in met hun app HBO GO.

Als abonnee van HBO kun je via deze applicatie naar hun aanbod kijken. Wat bij het starten van de app opvalt is de moeite die het kost om HBO GO werkend te krijgen. Dit is jammer, met name omdat het een betaalde dienst is waar gebruik van gemaakt wordt. Zodra alles werkt belandt de gebruiker echter in een erg overzichtelijke omgeving om series en films te gaan kijken. Het bekijken van de beelden zelf gaat over 3G prima en via wifi werkt dat helemaal super. Het aanbod is groot en dat is prettig. Echter lijkt HBO GO meer geschikt voor iPad, een groter scherm kijkt toch prettiger.

Een nadeel van deze applicatie is dat je met 1 account maar op één apparaat kunt inloggen. Hierdoor moet er een keus gemaakt worden. Ook kun je als gezin zo niet met z'n alleen van de app genieten.

Kortom

HBO GO is een uitdaging bij het eerste gebruik, maar als het eenmaal werkt is het een fijne manier om te genieten van allerlei films en series op een iPhone of iPad. Het is een erg overzichtelijk geheel en HBO GO biedt een ruime keuze. Wel is een abonnement vereist.

Beoordeling 7/10

Bekijk HBO Go verder in de iTunes (iPhone & iPad)

In het onderstaande filmpje krijg je alvast een indruk van de films en series die je kan verwachten binnen de HBO Go app.

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: De beste films en series, wanneer jij ze wil zien

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.