iPhone & iPad app: Direct jouw belstatus inzichtelijk

Door: tessa-vermeulen | 10 juni 2012 09:01

Apple

Deze vernieuwde versie van de app Bundels maakt het mogelijk jouw belstatus van verschillende providers in te zien. Middels het aanmaken van meerdere accounts ben je in no-time op de hoogte van bijvoorbeeld het resterende aantal belminuten, MB's of berichten.

Bij het openen van Bundels, kan er direct een eerste gratis account worden aangemaakt. Wanneer je meerdere accounts wil toevoegen, kost dat een klein bedrag. Als uitbreiding op de eerdere versie van Bundels, kunnen nu gegevens van vele providers worden opgehaald zoals T-Mobile, Vodafone, Hi, Ben, Simpel, Telfort, Simyo en KPN.

Met deze nieuwe versie worden bij huidige klanten helaas de accounts verwijderd. Het nieuwe extra kosten plan (per account) wordt voor deze klanten niet in rekening gebracht. Zij kunnen dus zorgeloos op de 'koop'-button klikken. Daarnaast is deze nieuwe versie compatibel met de iPad.

De app biedt van iedere provider veel informatie over de belstatus. Ook wordt er, bijvoorbeeld bij T-Mobile, nog additionele informatie gegeven over het tariefplan, de bundels, de startdatum, einddatum en de voorgaande facturen (offline beschikbaar). Dit is niet bij iedere provider voor handen.

De voordelen van de app zijn duidelijk, het brengt meerdere accounts bij elkaar en geeft voldoende informatie. Echter wanneer je slechts in het bezit bent van één account, is deze app wellicht overdreven. De app van T-Mobile geeft bijvoorbeeld eveneens deze informatie. Daarnaast is Bundels helaas niet te gebruiken voor zakelijke abonnementen en prepaid-accounts. Wellicht in een volgende versie?

Kortom

De uitbreiding van het aantal providers, het aanpassen van de iPad versie en het omgooien van het kostenplan heeft Bundels goed gedaan. De app werkt prima en biedt de benodigde informatie, maar kan wellicht de verscheidenheid in accounts uitbreiden.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Download Bundels in de AppStore

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Direct jouw belstatus inzichtelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.