iPhone & iPad app: Ga het gevecht aan met de overtollige kilo's

Door: robin-smit | 05 augustus 2012 14:30

Review

Waarschijnlijk zijn we onze 'december-kilo's' allemaal al weer lang een breed kwijt, maar dat wil vaak niet zeggen dat je zomaar alles kan eten. De strijd met de kilo's is er een die het hele jaar door gaat. Gelukkig maken de kilo's met WeightMeter geen kans meer.

WeightMeter is een handige app waarmee je van dag tot dag kan bijhouden hoeveel je weegt. De gegevens die je hierbij invult kunnen worden afgelezen in een grafiek. Zo zie je direct of je met je gewicht op de goede weg bent of toch nog even iets meer moet gaan doen om die overtollige kilo's weg te werken.

In WeightMeter wordt een onderscheid gemaakt tussen je ochtend- en avondgewicht. Gezien deze soms nogal kunnen verschillen is dit onderscheid erg handig. Wanneer je voor jezelf meer informatie bij je daggewicht wil achterlaten, is het ook mogelijk tekst of een foto bij te voegen. Via het menu is het mogelijk je gegevens te beschermen met een wachtwoord of reminders en doelen in te stellen. Ook kan je je gewicht delen via social media. Of je hier de behoefte aan hebt is echter aan jou.

Kortom

Met WeightMeter kan je eenvoudig je gewicht van dag tot dag bijhouden. De gegevens zijn vervolgens af te lezen op een overzichtelijke grafiek, waardoor je altijd in een oogopslag kan zien of je aan die hardnekkige kilo's moet werken.

Beoordeling: 7/10

Download WeightMeter in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Ga het gevecht aan met de overtollige kilo's

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.