iPhone & iPad app: Klaar met Angry Birds? Hier ben je voorlopig weer even zoet mee

© PXimport

iPhone & iPad app: Klaar met Angry Birds? Hier ben je voorlopig weer even zoet mee

Geplaatst: 30 augustus 2012 - 11:20

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Soms zijn er van die games die al na een keer spelen een speciaal plekje bij je innemen, waardoor je er niet mee kan stoppen totdat je van voor tot achter alles hebt behaald wat er te behalen valt. iBlast Moki 2 is zo'n game.

iBlast Moki 2 gaat over een volk van kleine beestjes die Moki heten. Iemand heeft geprobeerd de Moki te vangen, maar is hier gelukkig niet in geslaagd. Wel zijn hierdoor alle Moki verspreid over de wereld en dus niet meer bij elkaar. Het is nu jouw taak om alle Moki weer veilig thuis te brengen.

Dit doe je in verschillende kleine levels waarin je met behulp van bommen met verschillende speciale functies de Moki naar een gat moet zien te brengen dat ze naar huis brengt. Min of meer kunnen deze levels het beste worden gezien als puzzels in de vorm van een platformgame. iBlast Moki 2 doet ergens denken aan grote games als Angry Birds, maar heeft toch een zodanig andere gameplay dat de game vernieuwend aanvoelt. Verder is de game erg goed uitgewerkt als het gaat om een herkenbare soundtrack, een leuk verhaal en de mogelijkheid om zelf levels te bouwen.

Kortom

iBlast Moki 2 is een erg leuke en goed uitgewerkte puzzel platformgame. Hiermee heeft de game absoluut de potentie om tussen de grote games in de App Store te komen.

Beoordeling: 9/10

Download iBlast Moki 2 in de App Store

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten