iPhone & iPad app: Red jij het koninkrijk?

© PXimport

iPhone & iPad app: Red jij het koninkrijk?

Geplaatst: 23 september 2012 - 12:22

Aangepast: 16 november 2022 - 10:11

Robin Smit

Ga er maar vast goed voor klaar zitten. Kies je favoriete wapen, bepantsering en zorg dat jij klaar bent voor een heftig gevecht. In de game Wild Blood staat jou de nodige dosis adrenaline te wachten.

Wild Blood is een actie RPG die je zowel alleen als met andere spelers kan spelen. In de singleplayer speel je met Lancelot. Hierbij is het jouw taak om het koninkrijk Albion te redden van de gevaarlijke tovenares Morgana. Er zijn echter veel kwaadaardige wezens die jou proberen te stoppen. Dit zorgt logischerwijs voor de nodige gevechten. De besturing van Wild Blood is relatief eenvoudig, waardoor ervaren spelers misschien snel zijn uitgekeken op de game.

Tijdens het spelen van Wild Blood verzamel je goud. Hiermee kan je nieuwe voorwerpen en vaardigheden kopen die Lancelot sterker maken. Eventueel kan je meer goud kopen met iTunes tegoed om Lancelot nog sneller aan nieuwe voorwerpen te helpen.

Wanneer je bent uitgekeken op de singleplayermodus van Wild Blood, kan je ook nog aan de gang met de multiplayer. Hierbij speel je met verschillende spelers in de levels uit de singleplayer tegen elkaar. Het opzetten van een verbinding werkt niet altijd even soepel, maar wanneer je eenmaal aan het spelen bent, werkt deze modus verrassend goed.

Kortom

Wild Blood is een spannende actie RPG met zowel een uitgebreide singleplayer- als multiplayermodus. De besturing is misschien iets te eenvoudig maar dit mag de pret niet drukken.

Beoordeling: 7/10

Download Wild Blood in de App Store

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten