iPhone & iPad app: Trailers van veel films bekijken

Door: menno-van-bohemen | 05 februari 2012 09:02

Apple

Gezellig even een filmpje kijken. Het is steeds makkelijker om, legaal danwel illegaal, een film te downloaden voor als er niks op tv is. Maar welke film kies je dan? De app Wall Of Video, beschikbaar voor de iPhone en iPad kan wellicht helpen met het uitzoeken van de juiste film.

De app toont, zoals de naam doet vermoeden, een muur met filmposters. Je kunt 4 kanten op scrollen en zo zie je oneindig veel filmposters. Wanneer je op een film tapt, verschijnt er direct een venster met de trailer van de geselecteerde film. Ook krijg je de mogelijkheid om de film te huren in iTunes of om de film te delen via Twitter, Facebook, sms of e-mail.

Vind je dat er teveel films worden getoond? Dan kun je eenvoudig zoeken naar een specifieke film of filteren op een bepaald genre. De app toont ook de mogelijkheid om te filteren op tv-series, maar deze zoekactie toont (nog) geen resultaten.

Kortom

Wall of Video is een leuke app en erg simpel in gebruik. De app toont trailers van erg veel films en voor je het weet zit je minuten lang te bladeren door deze app. Van de ene trailer naar de andere. Door het eenvoudige ontwerp is dat zeker geen straf.

Beoordeling 8/10

Bekijk Wall of Video verder in iTunes (iPhone & iPad)

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Trailers van veel films bekijken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.