iPhone & iPad app: Volg de Olympische Spelen op de voet

Door: robin-smit | 21 juli 2012 14:36

Review

De Olympische Spelen staan weer voor de deur en dat betekent dat we weer met z'n allen aan teletekst gekluisterd zitten om op de voet te volgen hoe Nederland het doet op dit sportevenement. Dit jaar kan dat echter ook met de app Zin in Goud van de Rabobank.

In de app kan op verschillende manieren de Olympische Spelen worden gevolgd. Zo is er een handig overzicht aanwezig waarin alle sporten van de spelen zijn opgenomen. In dit overzicht kunnen de uitslagen van wedstrijden worden bekeken wanneer deze beschikbaar zijn. Deze uitslagen kunnen overigens ook als push notificatie worden afgegeven wanneer deze bekend zijn. Deze functie heb ik echter nog niet kunnen testen, aangezien de spelen op het moment van schrijven nog niet begonnen zijn.

Leuke toevoegingen aan de app is de mogelijkheid om de spelen te volgen aan de hand van tweets die worden geplaatst binnen bepaalde onderwerpen en de video's die in de app kunnen worden bekeken. Deze video's geven een kijkje in de keuken bij bekende sporters van de Rabobank.

Kortom

Zin in Goud is een handige app van de Rabobank waarmee schema's en uitslagen van de olympische wedstrijden kunnen worden bekeken. Daarnaast kunnen de spelen worden gevolgd aan de hand van tweets en biedt de app filmpjes die een kijkje in de keuken geven bij de sporters van de Rabobank.

Beoordeling 7/10

Download Zin in Goud in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad app: Volg de Olympische Spelen op de voet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.