iPhone & iPad app: Winkelen in stijl, vanaf de bank

© PXimport

iPhone & iPad app: Winkelen in stijl, vanaf de bank

Geplaatst: 16 februari 2012 - 06:57

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

De een vindt het heerlijk om lekker door reclamefolders te bladeren, terwijl de ander juist een sticker op z'n brievenbus plakt tegen 'ongeadresseerde reclamedrukwerk'. De reclamefolders worden steeds vaker vervangen door email-nieuwsbrieven en websites met advertenties. Online kledingwinkel Asos.com heeft zelfs een app waarin je het gehele assortiment kunt zien.

Asos.com is de grootste online kledingwinkel uit Groot-Brittannië en ze leveren door heel Europa. In de ASOS-app kun je het gehele assortiment zien, maar ook direct je aankopen doen. Betalen kan met een credit card of via je paypal-account. Wil je kleren of accessoires kopen vanuit de app, dan moet je je wel eerst even aanmelden.

De app toon ziet er overzichtelijk uit; je kunt makkelijk door de verschillende categorieën bladeren. Er zijn diverse mogelijkheden om te filteren in de grote collectie die de winkel rijk is en ook een zoekfunctie ontbreekt niet. Vind je een artikel leuk? Bewaar hem dan gemakkelijk in je favorieten of deel hem op een van je sociale netwerken.

Kortom

De app van Asos.com is een prima voorbeeld van hoe gemakkelijk winkelen op een iPad kan zijn. De app ziet er overzichtelijk uit en de grote foto's geven een goed beeld van de producten. De zoekfunctie en de mogelijkheid om te filteren zorgen voor een prima 'winkelervaring'.

Beoordeling 8/10

Bekijk ASOS verder in iTunes (iPhone & iPad)

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten