iPhone & iPad: De uitdagende motorracer

Door: Robin Smit | 31 januari 2013 14:46

Apple

Ben jij niet bang voor een beetje actie? Is een ritje op de motor volgens jou niet compleet zonder grote klodders modder tussen de wielen? Dan is Joe Danger wellicht de ideale game voor jou.

In de game Joe Danger leg je namelijk verschillende parcours af met jouw motor. Hierbij is het de bedoeling om zo veel mogelijk obstakels te ontwijken en ondertussen verschillende objecten te verzamelen. Dit doe je onder andere door met jouw motor te springen, duiken en ondertussen objecten langs het parcours aan te tikken. Naarmate je verder komt worden de parcours moeilijker en is het mogelijk om nieuwe coureurs vrij te spelen.

Joe Danger is een mooi vormgegeven game die bovendien erg gebruiksvriendelijk is voor de speler. In theorie lijkt het spelen van de game erg eenvoudig, maar wie alle levels foutloos wil spelen zal hier toch nog behoorlijk wat uurtjes mee kwijt zijn. Ondanks dat Joe Danger zeker op hogere levels erg lastig kan zijn, wil de game zo nu en dan eentonig aanvoelen. Dit mag het plezier echter niet drukken voor wie zich in de verloren tijd even wil wagen aan een nieuw parcours.

Kortom

Joe Danger is een game waarin jij met je motor een parcours moet afleggen en hierbij obstakels moet ontwijken en objecten moet verzamelen. Joe Danger is zeker niet makkelijk en bovendien erg vermakelijk. Toch wil de game na een tijdje wel eens eentonig worden.

Beoordeling: 7/10

Download Joe Danger in de App Store

0 Reactie(s) op: iPhone & iPad: De uitdagende motorracer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.