iPhone & iPad: Een takenmanager om nooit te vergeten

© PXimport

iPhone & iPad: Een takenmanager om nooit te vergeten

Geplaatst: 13 januari 2013 - 14:50

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Robin Smit

Het gebruik van een takenlijst naast je agenda kan een erg handige manier zijn om er zeker van te zijn dat je nooit meer iets vergeet. Wie dit in stijl wil doen én de nodige functionaliteit verwacht van een dergelijke app mag Wiselist absoluut niet missen.

Wiselist is namelijk een takenmanager die er erg strak uitziet, maar hierbij niet heeft ingeleverd op de functies die aanwezig zijn in de app. De taken die je aanmaakt in Wiselist kan je met behulp van kleuren overzichtelijk markeren, waardoor je op een eenvoudige manier een categorie-indeling kunt maken. Erg handig hierbij is dat je in je takenoverzicht ook nog eens precies ziet hoeveel dagen je nog hebt voor je een specifieke taak moet hebben voltooid. Het wijzigen en verwijderen van taken doe je snel door verschillende veegbewegingen over het scherm te maken.

Wat Wiselist uniek maakt is dat de app de mogelijkheid biedt om op een prachtige manier notities, checklists en bestanden toe te voegen aan taken. Voor het toevoegen van bestanden is zelfs een integratie met Dropbox aanwezig. Hierdoor heb je altijd de laatste versie van een bestand bij de hand. Het enige dat Wiselist mist is de mogelijkheid om taken te synchroniseren met bijvoorbeeld iCloud.

Kortom

Wiselist is een prachtige takenmanager die naast een prachtige vormgeving ook nog eens een scala aan mogelijkheden biedt. Zo kunnen taken worden voorzien van bijlagen waaronder bestanden die afkomstig zijn van Dropbox. Wiselist mist synchronisatie met iCloud, maar wanneer je dit niet belangrijk vindt is deze app een van de beste takenmanagers die wij ooit hebben gezien.

Beoordeling: 9/10

Download Wiselist in de App Store

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000