iTunes tegoed voor ieder gewenst bedrag bij HEMA

Door: Elmar Rekers Elmar | 24 september 2014 15:09

Apple

Winkelketen HEMA heeft bekendgemaakt dat het voortaan mogelijk is iTunes tegoed aan te schaffen voor ieder gewenst bedrag. "We denken hiermee iTunes tegoed nog aantrekkelijker te hebben gemaakt", aldus Steven McAllister van New Business Development HEMA.

De iTunes tegoedkaarten waren tot op heden te koop voor vastgestelde bedragen van 15, 25 of 50 euro. HEMA breekt met deze traditie door klanten de mogelijkheid te bieden tegoedkaarten aan te schaffen voor ieder gewenst bedrag vanaf 15 euro - dus bijvoorbeeld 16 of 22 euro. Dit is overigens alleen online mogelijk, dus liefhebbers moeten zich hiervoor wel tot de website van HEMA wenden.

Bezuinigingen

HEMA claimt dat consumenten momenteel graag doelgerichte uitgaven doen in het kader van de hedendaagse bezuinigingen. "Het grote voordeel hiervan is dat men niet meer de verplichting heeft credits te kopen welke niet direct worden gebruikt", verklaart de winkelketen. "Hiermee wordt de koop van iTunes tegoed veel toegankelijker gemaakt voor klanten met een kleiner te besteden budget."