Je iPad als personal trainer

Door: evi-maquoi | 30 mei 2014 11:22

How To

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4

Voor hem

Last van een bier- of hamburgerbuikje? Hoog tijd om dat aan te pakken. Met Runtastic Sixpack Abs (gratis met in-app-aankopen) haal je alles in huis om dat bierbuikje om te toveren tot een echt sixpack. De app omvat meer dan vijftig kwalitatieve videofragmenten, tientallen tips en heel wat trainingsprogramma's.

Nadat je een trainer gekozen hebt - Daniel of Angie - kun je onmiddellijk aan de slag met onder andere klassieke sit-ups, cross-body crunches en hip drops. Let op, zweten ga je! Dit is intensief!

Dankzij duidelijke animaties weet je onmiddellijk hoe je een oefening moet uitvoeren.

Gewicht behouden

Diëten is niet eenvoudig. Je ideale gewicht behouden is echter nog moeilijker. Eén gouden raad? Probeer doordeweeks zo veel mogelijk op je voeding te letten, zodat je je in het weekend niet schuldig hoeft te voelen als je een royaal ontbijt, heerlijke pizza of grote bak patat wilt eten. En bewegen? Dat moet je blijven doen! Je voelt je er niet enkel blijer en fitter door, het heeft ook flink wat impact op je algemene gezondheid. Voor 26,99 euro kun je je bijvoorbeeld inschrijven voor het FitStar-jaarprogramma van Tony Gonzalez.

Dankzij deze app haal je een virtuele sportcoach in huis die je het hele jaar door blijft aanmoedigen om te blijven sporten en je helpt om je doelen te verwezenlijken. Na elke oefening geef je aan hoe jij je voelt - Too Easy, Just Right of That was brutal! - en op die manier bouwt de app een programma op jouw maat. Ook leuk: je ontvangt medailles wanneer je bepaalde oefeningen tot een goed einde gebracht hebt én je kunt vrienden toevoegen en hun prestaties volgen. Succes!

Dankzij FitStar: Tony Gonzalez blijf je het hele jaar door in goede conditie.

2 Reactie(s) op: Je iPad als personal trainer

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 30 mei 2014 14:42 Anoniem
  lekkere foto zeg!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 5 juni 2014 10:05 Tne7laa
  Een hele goede toevoeging van apps zou de iPhone app "Weeklijst" zijn (zoek naar weeklijst als iPhone app in de AppStore).
  Met deze app ben ik al 5kg afgevallen. Werkt perfect. En omdat het een iPhone app is heb je hem altijd bij de hand i.p.v. De ipad apps.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.