Keynote, Pages en Numbers beschikbaar voor iPhone

Door: jalmar-westerhoff | 01 juni 2011 10:40

Nieuws

Apple maakte gisteren de (zakelijke) iWork-apps Keynote, Pages en Numbers beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch. De apps waren voorheen alleen op de Mac en iPad te gebruiken en zijn voornamelijk bedoeld voor het maken van presentaties, spreadsheets en documenten. Vanaf nu dus ook makkelijk op je iPhone of iPod Touch te bedienen.

Voorafgaand aan het beschikbaar stellen van Keynote, Pages en Numbers verzond Apple gisteren een persbericht waarin het IOS 5, Mac OS X Lion en iCloud aankondigde. Maandag zal de nieuwe software worden geïntroduceerd. Naast deze zeer interessante mededeling was er dus nog meer nieuws gisteren: Keynote, Pages en Numbers vanaf nu op je iPhone! Alle apps zijn beschikbaar voor 7,99, behalve de Keynote Remote. Deze app kost 0,79 en kun je gebruiken om Keynote mee te bedienen.

Download: Keynote - Apple®">Keynote.

Download: Pages - Apple®">Pages.

Download: Numbers - Apple®">Numbers.

Download: Keynote Remote - Apple®">Keynote Remote.

Keynote

Keynote is een programma om presentaties mee te maken, het is eigenlijk Apple's PowerPoint. Vanaf nu kun je dus een presentatie maken (of inladen) op je iPhone, zodra je deze aansluit op een HD-televisie of een projector kan iedereen meegenieten van je presentatie. De Keynote Remote kun je gebruiken om van slide naar slide te gaan.

Pages

Pages is een tekstverwerkingspakket. Je kunt er documenten zeer gemakkelijk en professioneel mee opmaken.

Numbers

Met Numbers maak je in een paar minuten prachtige spreadsheets. Met meer dan 250 gebruiksvriendelijke functies, heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt letterlijk binnen handbereik.

0 Reactie(s) op: Keynote, Pages en Numbers beschikbaar voor iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.