KPN Personal Sim krijgt standaard databundel

Door: wouter-hoeffnagel | 14 december 2010 15:52

Nieuws

KPN gaat haar Personal Sim-abonnementen standaard voorzien van een databundel. Momenteel is het al mogelijk bij een tweejarig abonnement negen maanden lang gratis het Surf&Mail Totaal-pakket, het 'normale' internetpakket bij Personal Sim, krijgen. Deze kost de overige vijftien maanden tien euro per maand. Vanaf het voorjaar van 2011 krijg je dit pakket standaard zonder hiervoor te hoeven bijbetalen.

De nieuwe voorwaarden van de abonnementen worden alleen geldig voor klanten die een nieuw abonnement afsluiten. Huidige abonnementhouders vallen helaas buiten de boot. Details over de nieuwe databundels zijn nog niet bekend. Zo is het onduidelijk wat voor datalimiet de bundels krijgen en of er één of meerdere varianten zullen worden aangeboden.

Naast de wijzigingen op het gebied van mobiel internet zijn er ook een aantal andere wijzigingen aan de Personal Sim-abonnementen aangebracht. Zo gaat KPN vanaf het voorjaar van 2011 na de eerste minuut per seconde afrekenen. De prijs van bellen buiten de bundel stijgt van dertig eurocent per minuut naar vijfendertig eurocent per minuut.

Klanten krijgen echter wel iedere maand de mogelijkheid hun bundel omhoog of omlaag bij te stellen. Hierdoor krijgen klanten beter de mogelijkheid de bundel aan te passen op hun belgedrag en kunnen zij voorkomen dat zij door de hogere tarieven buiten de bundel duurder uit zijn.

Meer informatie over Personal Sim vind je op de website van KPN.

0 Reactie(s) op: KPN Personal Sim krijgt standaard databundel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.