Krastest met de iPhone 5C [VIDEO]

Door: matthijs-van-den-broek | 22 augustus 2013 09:07

Video

Hij is er nog niet, en misschien komt hij wel helemaal niet want Apple heeft nog niets bevestigd. Maar als er zelfs al krastesten plaatsvinden met fictieve apparaten van Apple, waar moet het dan heen? In een video die sinds gisteren op YouTube te vinden is, zie je NOG meer details dan je ooit zag van het verwachte budget toestel van Apple: de iPhone 5C.

Het nieuws kwam gisteren door via 9to5Mac, die het filmpje vond op een Taiwanees blog. In het demonstratiefilmpje vind je naast een nogal amateuristisch uitgevoerde krastest met sleutels en muntjes in een plastic zakje, ook aan het begin van het filmpje een meetdemonstratie. Als je het filmpje kijkt, zul je zien dat de afmetingen van de iPhone 5C die misschien op 10 september het levenslicht ziet, 24.55mm x 59.13mm x 8.98mm bedragen. Dat wisten we nog niet!

De iPhone 5C is het plastic budget toestel dat Apple lanceert, vooral om opkomende markten als China te bedienen. Het apparaat wordt gemaakt van plastic, zal wat minder stevige specificaties hebben qua snelheid, camera en interne opslag dan de iPhone 5 en zal ook voor veel minder geld over de toonbank gaan, zo is de verwachting. Lees meer over de iPhone 5C, die voorheen ook nog wel werd aangeduid als de iPhone Lite, in dit artikel op MacWorld: iPhone 5C Het laatste nieuws.

2 Reactie(s) op: Krastest met de iPhone 5C [VIDEO]

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 4 september 2013 13:41 Anoniem
  cool!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 9 september 2013 10:21 andylin
  I like when you talk about this type of stuff in your blog. Perhaps could you continue to do this?
  Moncler Coats
  Moncler Men Jackets
  Cheap Moncler Jackets
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.