Leuke iPhone games

Door: hans-conings | 24 augustus 2012 16:57

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2

3. Ivory Tiles

Ivory Tiles is een puzzelspel waarbij je stenen naar de juiste positie in een houten box moet schuiven. Hierbij moet het teken op de steen en het teken in de box overeen komen. Blokken schuiven kan door de telefoon schuin te houden of de steen via het touch screen een zwaai te geven. Zodra de blokken beginnen te schuiven stoppen deze niet meer met schuiven tot zij iets raken. Dit is dan ook de moeilijkheid van het spel. Je zult je route dus zo moeten plannen dat de steen op precies het juiste moment stopt om langs het volgende obstakel te kunnen. Ivory Tiles wordt verkocht voor 79 eurocent.

2. Fieldrunners

Fieldrunners is een game waarin je een toren moet verdedigen. De toren wordt aangevallen door de vijand, waarna jij de opdracht krijgt deze te verdedigen. Dit doe je door simpelweg te voorkomen dat de vijand de toren kan bereiken en vernietigen. Om de toren te bereiken moet de vijand door een opening in het bos over een open veld rennen. Aan het begin van het spel krijg je een hoeveelheid geld tot je beschikking. Hiermee kun je verdedigingseenheden bouwen zoals gatling geweren, raketwerpers, kanonnen en tesla kanonnen, die stroom afvuren. Door vijanden te verslaan kun je extra geld indienen, waarmee je de beveiliging van je toren kunt upgraden. Daarnaast kun je nieuwe torens aanschaffen, waardoor je meer schade kunt doen. Fieldrunners kun je voor 2,39 euro in de App Store aanschaffen.

1. Frenzic

Frenzic is een puzzelspel waarbij het de bedoeling is dat je een taartvormige cirkel vult met taartpunten. De taartpunten draaien echter rond, waardoor je goed zult moeten timen om te zorgen dat de punt precies in de opening in de cirkel past. De taartpunten kunnen daarnaast drie verschillende kleuren hebben. Het is niet verplicht je hier iets van aan te trekken, want ook gevulde cirkels met verschillende kleuren leveren punten op. Je krijgt echter aanzienlijk meer punten als je het voor elkaar krijgt om een cirkel te vormen van één kleur. Frenzic kost 79 eurocent.

Hebben wij een app gemist die volgens jou echt in dit artikel thuis hoort? Laat het ons weten via de comments!

0 Reactie(s) op: Leuke iPhone games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.