Matthew Modine speelt John Sculley in film Jobs: Get Inspired

© PXimport

Matthew Modine speelt John Sculley in film Jobs: Get Inspired

Geplaatst: 6 juni 2012 - 17:53

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Wouter Hoeffnagel

De acteur Matthew Modine gaat de rol van Apple CEO John Sculley vervullen in de film 'Jobs: Get Inspired'. Modine is vooral bekend van de film Full Metal Jacket, die in 1987 op het witte doek verscheen.

Dit meldt het blog US Weekly. John Sculley werd in 1987 door Steve Jobs naar Apple gehaald en aangesteld als CEO van het bedrijf. Dit aangezien de toenmalige raad van bestuur van Apple de 28 jarige Steve Jobs te onervaren vond voor de functie. Het was echter ook Sculley die Jobs uiteindelijk in 1985 besloot te ontslaan.

© PXimport

Matthew Modine

Naast Matthew Modine is het ook al duidelijk wie de hoofdrol van de Steve Jobs in de film gaat vervullen. De Two and a Half Men-acteur Ashton Kutcher neemt deze rol op zich. Onlangs doken er foto's op waarop Kutcher te zien is in een zwarte coltrui, spijkerbroek en sportschoenen.

2012 of 2013?

Mark Hulme van Five Star Institute gaf onlangs in een interview aan dat het film in het vierde kwartaal van 2012 op het witte doek moet verschijnen. IMDB weet echter te melden dat de film in 2013 pas gelanceerd zal worden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten