Microsoft: geen tablet onder de 300 dollar

Door: rene-schoemaker | 17 september 2012 08:26

Nieuws

De Microsoft Surface gaat minimaal 300 dollar kosten, het meest geavanceerde model 700 tot 800 dollar. Dat zegt topman Steve Ballmer. Daarmee lijkt een prijsbrekende 199 dollar als instap van de baan.

Microsoft heeft altijd zijn kaarten tegen de borst gehouden als het gaat om de prijzen van zijn Surface, waardoor er onder meer het gerucht kon ontstaan dat er mogelijk een instapmodel komt tegen een prijs van 199 dollar.

In een interview met de Seattle Times stelt Ballmer nu dat er gedacht moet worden aan een complete prijsgamma van 300 tot “zeg maar 700 tot 800 dollar". Ballmer verklaart dat die prijsvariatie concurrerend is, gezien de features van de Surface.

'iPad is niet extreem duur'

“Ik denk dat de meeste mensen zullen zeggen dat de iPad geen extreem duur product is. Een goedkoper product presteert minder. Die zien er minder goed uit en presteren minder."

Ballmer wijst ook op de wijze waarop mensen PC's en PC-achtige apparaten gebruiken. “Als je iemand zou vragen, gebruik je een 7 inch tablet, laten we zeggen de Kindle, om je huiswerk te doen, zal het antwoord 'nee' zijn, Dat apparaat is gewoonweg niet goed genoeg, Maar dat betekent niet dat je er geen boek op kan lezen."

0 Reactie(s) op: Microsoft: geen tablet onder de 300 dollar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.