Nederlandse scholier schudt Tim Cook de hand

© PXimport

Nederlandse scholier schudt Tim Cook de hand

Geplaatst: 13 juli 2012 - 15:38

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Wouter Hoeffnagel

De 15-jarige Nederlandse scholier Midas Kwant blijkt Tim Cook tijdens de Worldwide Developer Conference (WWDC) de hand te hebben geschud. Cook zou de scholier tijdens de ontmoeting, die slechts enkele minuten duurde, hebben gevraagd wat hij van de conferentie en San Francisco vond.

De Telegraaf schrijft dat de ontmoeting tussen de scholier en de Apple-CEO niet gepland was. Nadat Cook zijn keynote had afgerond stond de Apple-CEO in de VIP-ruimte van de conferentiezaal. Kwant besloot op hem af te stappen, waarna hij in eerste instantie door de beveiliging werd tegengehouden. Tijdens een tweede poging lukte het de scholier echter op Cook af te stappen en hem de hand te schudden. Ook ging Kwant met de Apple-CEO op de foto.

© PXimport

Midas Kwant schudt Apple-CEO Tim Cook de hand (Bron: Telegraaf)

Gratis ticket

Kwant kon het WWDC bezoeken nadat hij een gratis ticket voor het evenement had gewonnen via een scholarship-programma van Apple. De scholier ontwikkelt in zijn vrije tijd apps. De Telegraaf schrijft dat Kwant samen met zijn vader en de 18-jarige Peter Schreuder, die eveneens een gratis ticket had gewonnen, is afgereisd naar San Francisco.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten