Nieuwe generatie MacBook Pro vanaf 24 februari verkrijgbaar

Volgens de laatste geruchten is de nieuwe MacBook Pro al vanaf aanstaande donderdag verkrijgbaar. Het zou gaan om vijf vernieuwde typen: twee 13inch, twee 15inch en éen 17inch model. Instapprijs: 1149 euro.

Zoals MacWorld.nl al eerder rapporteerde, worden de volgende generatie MacBooks van liquid metal gemaakt. Een materiaal nog lichter dan aluminium en beter geschikt voor WIFI en andere signalen. Het laatste nieuws bericht over een Intel Sandy Bridge processor, een dunner design, hogere resolutie van het beeldscherm, snellere grafische kaart, betere accu, solid-state opslag en dit alles te koop vanaf 1149 euro.

iSpazio maakte eerder al via een Apple medewerker de typenummers van de MacBook Pro bekend:

•MC720

•MC721

•MC723

•MC724

•MC725

Het is ongeveer een jaar geleden dat de MacBook Pro haar laatste update kreeg. Deze bestond toen uit Intel's Core i5 en i7 processor. De nieuwe generatie Pro lijkt wat meer in petto te hebben dan een jaar geleden. Apple introduceerde eerder nog de MacBook Air met het onderschrift " the next generation of MacBooks". Het lijkt dus logisch dat de vernieuwde MacBook Pro hier ook op inspeelt.

Een fraai design, die nieuwe MacBook Pro.

Nieuwe generatie MacBook Pro vanaf 24 februari verkrijgbaar-15082296

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten