Nieuwe iPhone 8 op tijd leverbaar

Door: lub-snoek | 09 augustus 2017 12:43

Nieuws

Ondanks eerdere geruchten over een vertraging in de productie van de iPhone 8, heeft analist Ming-Chi Kuo aangegeven dat het nieuwe toestel tegelijkertijd met de iPhone 7S en iPhone 7S Plus verkrijgbaar zal zijn. Wel is het premium model waarschijnlijk eerder uitverkocht.

Het nieuws met betrekking tot de bevoorrading van nieuwe iPhones heeft AppleInsider bereikt via een notitie van het onderzoeksbureau. Ming-Chi Kuo heeft een goede reputatie als het aankomt op het voorspellen van nieuwe producten en producteigenschappen die Apple op de markt zal brengen.

iPhone 8

De nieuwe iPhone 8 met dunnere schermranden zal verkrijgbaar zijn in slechts drie kleuren: zwart, zilver en goud. Met de komst van de iPhone 6S introduceerde Apple de kleur roségoud en de iPhone 7- en 7 Plus-varianten van 128 of 256GB waren exclusief verkrijgbaar in glimmend gitzwart, naast regulier zwart. Het nieuwe premium-model zal dus behoorlijk wat kleuropties missen. Ook zullen er kort na de aankondiging slechtst een paar miljoen exemplaren beschikbaar zijn, waardoor de iPhone 8 waarschijnlijk snel is uitverkocht.

Sneller opladen

Wel zullen alle nieuwe modellen sneller kunnen worden opgeladen. De kans is echter wel groot dat consumenten hiervoor een speciale adapter moeten aanschaffen en een USB-C naar Lightning-kabel. Via deze methode is het nu al mogelijk om de iPad Pro sneller op te laden.

Een concept van de iPhone 8

Volgens de analist bij KGI Research zal Apple dit jaar de productie van de iPhone 8 snel opschroeven, tot zo’n 45 tot 50 miljoen exemplaren. Dit is een stuk meer dan de 35 tot 38 miljoen exemplaren die Apple van de iPhone 7S gaat produceren en ongeveer het dubbele van het totaal aantal iPhones 7 Plus.

LED

De iPhone 8, of iPhone Pro zoals deze volgens sommige bronnen zal heten, krijgt een scherm met dunnere schermranden en een aantal nieuwe functies. Het duurdere model zal worden gepresenteerd naast de reguliere opvolgers van de iPhone 7 en -7 Plus; de iPhone 7S en -7S Plus.

0 Reactie(s) op: Nieuwe iPhone 8 op tijd leverbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.