Nieuwe iPod touch krijgt twee kleine hardwarematige wijzigingen

© PXimport

Nieuwe iPod touch krijgt twee kleine hardwarematige wijzigingen

Geplaatst: 21 september 2011 - 14:02

Aangepast: 16 november 2022 - 10:25

Wouter Hoeffnagel

De nieuwe iPod touch bevat slechts kleine hardwarematige wijzigingen ten opzichte van de vierde generatie iPod touch. Het apparaat krijgt een oleofobische coating op het beeldscherm en een vernieuwde ambient light sensor. Daarnaast kun je het apparaat hoogstwaarschijnlijk in het wit bestellen.

Dit schrijft MacRumors op basis van een anonieme bron. De oleofobische coating op het beeldscherm moet er voor zorgen dat vette vingers eenvoudiger van het scherm te poetsen zijn. Naast de twee kleine wijziging zou de vijfde generatie identiek zijn aan de vierde generatie iPod touch. Ook het uiterlijk van de iPod touch blijft ongewijzigd. Wel wordt het apparaat hoogstewaarschijnlijk in het wit beschikbaar.

Het is niet de eerste keer dat er geruchten gaan dat de vijfde generatie iPod touch nauwelijks zal verschillen van de vierde generatie. Zo ging in juli het gerucht dat Apple met een witte iPod touch komt die hardwarematig identiek is aan de huidige variant. Daarnaast is er zowel een witte koptelefooningang als voorkant opgedoken. Het voorkantje bleek perfect te passen op een vierde generatie iPod touch.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten