Obama heeft eigen iPad en leent geen computers

Misschien heb je het fragment al op het nieuws gezien, Obama maakte gisteren in een interview een erg grappige en scherpe opmerking. Het schijnt dat de Amerikaanse president een eigen iPad én een eigen computer heeft. Verbazingwekkend? Nee toch..

Tijdens een town hall meeting in Washington D.C. gaf Obama toe dat hij in het bezit is van een iPad. Obama is al wel eens eerder gespot met Apple producten. In juli vorig jaar maakte hij gebruik van een MacBook Pro om een healthcare website te demonstreren. Ook vertelde hij dat hij vaak een iPod gebruikt.

De vragen die Universon's interviewer Jorge Ramos aan Obama stelde zijn echter niet echt van hoog niveau te noemen. Eerst vroeg hij de president of deze een eigen iPad had, Obama antwoordde met: "I do have an iPad", Ja dus!

Vervolgens vroeg Jorge of Obama ook in het bezit was van een eigen computer. De president vond dit blijkbaar een behoorlijk domme vraag, en terecht! Hij moest er om lachen en antwoordde met:

“I mean, Jorge, I’m the president of the United States. You think I’ve got to go borrow somebody’s computer? Hey, man, can I borrow your computer? How about you? You have one?”

Bekijk hieronder het filmpje. Geniale opmerking mister Obama!

[youtube]5-WC2TgWwrE[/youtube]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten