Op zoek naar een baan? Ga aan de slag in Apple Store in Den Haag!

Door: wouter-hoeffnagel | 14 april 2013 11:51

Nieuws

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Dan is een functie in de Apple Store in Den Haag wellicht iets voor jou. Apple is op zoek naar allerlei medewerkers voor zijn nieuwe winkel.

Dertien verschillende vacatures voor de Apple Store in Den Haag zijn vandaag op de website van Apple verschenen. Het gaat om vacatures voor allerlei functies, zoals Store Leader, Business Manager, Creative, Genius, Inventory Specialist of Solutions Engineer. De nieuwe medewerkers gaan in de Apple Store in Den Haag aan de slag. De Haagse Apple Store is nog niet officieel door Apple aangekondigd, waardoor het onduidelijk is wanneer de nieuwe medewerkers aan de slag kunnen.

Aan de slag in Venray of Haarlem

Woon je niet in de buurt van Den Haag, maar wil je toch graag aan de slag bij Apple? Dan is er hoop! Op de website van Apple zijn namelijk ook vacatures te vinden de Apple Store in Amsterdam. Het bedrijf beschikt ook over een distributiecentrum in Venray, maar is op dit moment niet op zoek naar personeel voor deze locatie.

Ga je liever in Haarlem aan het werk? Ook voor een Apple Store in deze stad zijn een aantal vacatures te vinden. Apple heeft de komst van een Apple Store in Haarlem nog niet officieel aangekondigd. Tot nu toe zijn daarnaast ook geen details over deze winkel bekend. Twee maanden geleden dook voor het eerst een gerucht over een Haarlemse Apple Store op.

0 Reactie(s) op: Op zoek naar een baan? Ga aan de slag in Apple Store in Den Haag!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.