Opnieuw wit voorkantje voor nieuwe iPod touch opgedoken

Door: wouter-hoeffnagel | 28 augustus 2011 20:51

Nieuws

Opnieuw is er een onderdeel opgedoken van een witte iPod touch. Waarschijnlijk gaat het hierbij om een voorkantje voor de nieuwe generatie iPod touch. De vijfde generatie iPod touch zou nagenoeg identiek zijn aan de vierde generatie, maar ook leverbaar zijn in het wit.

Het opgedoken onderdeel is een witte voorkant van de behuizing van een iPod touch. De foto's zijn in handen van de reparatiewebsite iFixDirect. Het voorkantje lijkt op de kleur na gelijk te zijn aan die van de vierde generatie iPod touch. Dit komt overeen met eerdere geruchten dat de nieuwe iPod touch alleen op het gebied van kleur gewijzigd zou worden.

Doordat de vijfde generatie iPod touch nagenoeg identiek zou zijn aan de vierde generatie is het helaas moeilijk te achterhalen of het hier om een authentiek voorkantje voor de nieuwe iPod touch gaat. Het is natuurlijk ook mogelijk dat het om 'nagemaakte' witte voorkant voor de vierde generatie iPod touch gaat.

Het is echter niet de eerste keer dat er witte onderdelen opduiken die voor de nieuwe iPod touch bedoeld zouden zijn. Eerder dook ook al een wit voorkantje op. Dit voorkantje paste precies op een vierde generatie iPod touch. Ook stelde een analist dat Apple witte modellen van de iPod touch heeft besteld.

Het witte voorkantje voor de nieuwe iPod touch

Daarnaast ging eerder het gerucht dat de iPod touch mogelijk 3G-ondersteuning krijgt. Hierdoor zou het apparaat geheel nieuwe gebruiksmogelijkheden krijgen. Denk hierbij aan bellen die Skype of navigatie via een app als TomTom.

Bron: TechnoBuffalo

0 Reactie(s) op: Opnieuw wit voorkantje voor nieuwe iPod touch opgedoken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.