Panorama's maken voor linkshandigen op je iPhone

Door: Martin Gijzemijter | 03 juni 2016 10:26

How To

Heb je weleens een panoramafoto proberen te maken op je iPhone? Best lastig toch? Moet je eens voorstellen dat je dat van links naar rechts moet doen, terwijl je linkshandig bent.

Het is natuurlijk wel een luxeprobleem, maar áls je een panoramafoto wilt maken, dan wil je natuurlijk wel dat deze er goed uitziet (en dat is al moeilijk genoeg). Dan is het fijn dat je je iPhone gewoon op de manier kunt gebruiken die voor jou het handigst is, en daar hoort ook bij dat je het toestel in de richting beweegt die voor jou het prettigst is. Lees ook: iPhone 6s Plus Fotocamera-test.

Je kunt de richting van de Panoramafoto heel eenvoudig omdraaien.

Misschien heb je er in de instellingen van je iPhone al eens naar gezocht, maar daar vind je geen manier om de richting van de panorama te veranderen. Toch is het wel degelijk mogelijk, Apple heeft de optie alleen (zoals altijd) goed verstopt in de interface.

Panoramarichting veranderen

Om de richting waarin je de panoramafoto maakt te veranderen, start je de Camera-app en sleep je naar links totdat je de optie Pano ziet. Om een panorama te maken beweeg je doorgaans je telefoon van links naar rechts nadat je op de ronde knop onderin hebt gedrukt.

Maar als je op het pijltje drukt in het midden van het scherm, zal deze zich naar de andere kant van het scherm verplaatsen, wat inhoudt dat je nu je telefoon van rechts naar links kunt bewegen om een panoramafoto te maken. Het is maar een kleine aanpassing, maar wel eentje waar heel veel mensen iets aan kunnen hebben.

0 Reactie(s) op: Panorama's maken voor linkshandigen op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.