Polar: Het antwoord op alle kleine, dagelijkse dilemma’s

© PXimport

Polar: Het antwoord op alle kleine, dagelijkse dilemma’s

Geplaatst: 21 april 2013 - 10:15

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Robin Smit

We zien ze tegenwoordig steeds vaker langs komen, apps waarin je wordt gevraagd jouw mening te geven over kwesties waar anderen niet uitkomen. Doe jij dit graag dan is er nu goed nieuws, want met Polar kun jij nu echt je mening laten horen.

Polar is een app waarin gebruikers hun mening kunnen geven over kleine dagelijkse dilemma's die andere andere gebruikers dwars zitten. Wordt het een goede actiefilm of toch een romantische film om bij weg te kwijnen? Ga je vandaag met een korte- of een lange broek naar buiten? Met dit concept is de app in de basis vergelijkbaar met de app Seesaw die we hier een tijdje geleden hebben besproken. Het beantwoorden van de vragen van anderen blijft echter een verslavende bezigheid die erg leuk kan zijn.

Wat ons echter direct opviel is dat Polar een fijnere interface heeft die je meer overzicht geeft in de vragen van anderen en die van jezelf. Zo is er bijvoorbeeld een overzichtelijk menu aanwezig waarin je precies kunt zien wat anderen vinden van jouw vragen. Hierbij moeten we wel zeggen dat de vragen die we in de vergelijkbare app Seesaw voorgelegd kregen ons meer aanspraken dan de vragen in Polar. Dit kan een kwestie van persoonlijke voorkeur zijn, maar Seesaw lijkt op dit gebied een creatievere community te hebben.

Kortom

Polar is een app waarin het mogelijk is om andere gebruikers te helpen om kleine dilemma’s op te lossen. Verder is het ook mogelijk om zelf vragen te plaatsen in de app. Polar weet zich wat betreft duidelijkheid en overzicht, te onderscheiden van de vergelijkbare app Seesaw. Helaas spraken de vragen die de gebruikers van Polar stellen ons iets minder aan.

Beoordeling 7/10

Beschikbaar voor: iPhone

Prijs: Gratis

Download Polar in de AppStore

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten