RAR Expander 0.8.5

Door: frank-de-graaf | 17 februari 2011 13:25

Review

Downloaden met een Mac gaat prima, maar wat mogelijkheden betreft, loopt Windows nog wel voorop. Voor veel krachtige en handige programma’s als WinRar en QuickPar zijn inmiddels wel Mac-varianten beschikbaar. Als het downloaden met bijvoorbeeld SABnzbd+ voor de Mac wel is gelukt, maar het uitpakken niet, dan kunt u het programma RAR Expander gebruiken.

Na installatie start u het en opent u het eerste rar-bestand via het File menu. Dat bestand is het enige dat u kunt kiezen, dus dat kan niet fout gaan. Vervolgens geeft u aan waar de uitgepakte bestanden moeten worden geplaatst en zet u uw computer aan het werk. Een simpel voortgangsbalkje geeft aan hoe lang u nog moet wachten. Via de instellingen – die u vindt onder de toetsencombinatie Command+, – kunt u de uitpakopties wijzigen.

Met RAR Expander kunt u handmatig rar-bestanden uitpakken.

RAR Expander 0.8.5

Freeware

Taal Engels

Download 569 KB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: RAR Expander 0.8.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.