Redsn0w en Jailbreak Monte Beta 6 verhelpt Skype-problemen

Het href="" target="_blank">iPhone Dev Team</a> heeft een <a href="http://blog.iphone-dev.org/redsn0w" target="_blank">nieuwe beta</a> (zie update #6) uitgebracht van de redsn0w-jailbreaktool en Jailbreak Monte. Beta 6 is net als voorgaande beta’s bedoeld voor iOS-ontwikkelaars die toegang hebben tot <a href="http://pastie.org/1403214" target="_blank">iOS 4.2 beta 3</a> (de links werken alleen als je ingelogd ben op het iOS Developer Program). De nieuwe beta moet problemen oplossen die zich voordeden bij het gebruik van <a href="http://www.skype.com/intl/nl/" target="_blank">Skype</a>.

De hackers benadrukken dat de nieuwe beta alleen bedoeld is voor mensen die weten wat zij doen en bereid zijn de beta te testen. Het is mogelijk beta 6 over beta 5 (zie update #5) heen te installeren, maar het team vraagt testers ook een schone installatie met beta 6 uit te proberen. Dit om zoveel mogelijk fouten uit de beta te kunnen halen. Beta 6 is momenteel alleen voor Mac OS X beschikbaar.

Het iPhone Dev Team geeft aan dat het porten van Jailbreak Monte naar 4.1 momenteel prioriteit heeft. Daarnaast gaat het team proberen de Windows-versie van beta 5 minder langzaam te maken. De Windows-versie van beta 5 is momenteel erg traag doordat de tool gebruik moet maken van bestanden op de harde schijf in plaats van bestanden uit het RAM-geheugen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten