RTL gaat Netflix achterna met ‘all you can watch’-dienst

Door: Elmar Rekers | 07 augustus 2013 08:24

Nieuws

RTL Nederland zal dit najaar met een streaming video-dienst komen die de concurrentie moet aangaan met het eveneens te verschijnen Netflix. Wat gebruikers straks voor Videoland on Demand moeten betalen, is nog onduidelijk.

Videoland on Demand is deze week door RTL Nederland opgekocht, en het bedrijf lijkt grote plannen met de dienst te hebben. Bij de digitale versie van de videoboer betalen gebruikers momenteel nog per gekeken film, maar dit zal RTL dus omzetten naar een ‘all you can watch’-concept.

Netflix

Netflix kondigde onlangs ook al aan eind 2013 naar Nederland te komen. De dienst kent momenteel een groot succes in onder meer de Verenigde Staten, waar gebruikers voor een vast bedrag per maand zoveel film en tv series kunnen kijken als ze willen. Net als Videoland begon ook Netflix aanvankelijk als verhuurder van fysieke dvd’s.

In Nederland zullen gebruikers voor Netflix 8 euro per maand moeten gaan betalen. Wat er voor Videoland on Demand betaald gaat worden is nog onduidelijk. Ook maakt RTL nog niets bekend over het video-aanbod.

1 Reactie(s) op: RTL gaat Netflix achterna met ‘all you can watch’-dienst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 12 september 2013 13:24 Anoniem
    Lijst van alle films en series op Netflix: flixfilms.nl
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.