Schermproblemen ontdekt bij MacBook Air

De nieuwe MacBook Air heeft te kampen met schermproblemen. Het gaat hierbij om zowel de 11 als 13 inch-variant. De laptops geven zowel verticale als horizontale lijnen op het scherm weer. Ook is het mogelijk dat een compleet leeg scherm wordt getoond, waarna de laptop opnieuw moet worden opgestart. Dit meldt href="http://www.cultofmac.com/video-problems-reported-by-early-macbook-air-adopters/67078">Cult of Mac</a> op basis van een <a href="http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2629780">discussie op het Apple supportforum</a>.

Het is niet duidelijk wat de problemen veroorzaakt. Ook melden gebruikers dat zij de problemen tegenkomen op willekeurige momenten. Apple heeft nog niet gereageerde op de problemen.

Mocht je met de problemen kampen, probeer dan eerst via Software Update de MacBook Air te voorzien van de laatste update. Doen de problemen zich hierna nog voor is het verstandig om met Apple contact op te nemen.

Update

De redactie van Cult of Mac meldt dat zij zelf ook tegen problemen aanlopen. Het gaat hierbij om kernal panics, een actie die het besturingssysteem neemt zodra er een interne kritieke fout wordt ontdekt. De website meldt dat meerdere redacteuren op de redactie van Cult of Mac hier last van hebben. De problemen worden echter niet op het supportforum van Apple genoemd.

Cult of Mac meldt dat de problemen op de redactie zich allemaal voordeden tijdens het wakker worden vanuit de slaapstand. Daarnaast zijn de kernal panics aangetroffen op zowel de 11 inch- als 13 inch-variant.

Schermproblemen ontdekt bij MacBook Air-15082296

© CIDimport

Een foto van de MacBook Air met een kernal panic (bron: 9 to 5 Mac)

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten