Eric Schmidt: 'iPhone 6 is de Samsung van vorig jaar'

Door: andreas-udo-de-haes | 25 september 2014 10:32

Nieuws

Het felle gevecht tussen Apple en Google, tussen iOS en Android, is bepalend voor deze generatie, stelt Google-voorzitter Eric Schmidt.

Er is geen markt die zo snel gaat, dusdanig veel impact heeft op mensen en waar de concurrentie zo moordend is als de smartphonemarkt, aldus Google-voorzitter Eric Schmidt in een interview met Bloomberg.

Binnen 10 jaar is een groot deel van de wereld veranderd van het internet der bureaus (desktop pc's) naar het internet der mensen. Met de smartphone hebben we constant connectiviteit, communicatie en contact, een zegen voor de mensheid, vindt Schmidt.

Hearts en minds

En in deze revolutie strijden twee grote partijen om de hearts en minds van de consument, Apple en Google met respectievelijk iOS en Android. En wat denkt Schmidt dan van de hype, de lange rijen en het kamperen voor de Apple Store voor de iPhone 6?

"Als je het mij vraagt: Samsung had deze producten al een jaar geleden." Alleen stond daar niemand voor in de rij, maar daar gaat Schmidt wijselijk niet op in. Je zou kunnen concluderen: Apple heeft de hearts, Android de minds van de consument.

0 Reactie(s) op: Eric Schmidt: 'iPhone 6 is de Samsung van vorig jaar'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.