Step Out! Alarm Clock: Verslapen bijna onmogelijk!

Door: robin-smit | 18 augustus 2013 13:40

Apple

Ook voor mij blijft uit bed komen nog elke dag een zware opgave. Door de jaren heen heb ik daarom veel apps getest die beweerden me sneller of frisser uit bed te helpen. Dit keer is het de beurt aan Step Out! Alarm Clock, een wekker die pas stopt als je echt wakker bent.

Step Out! Alarm Clock is namelijk een wekker die jou ‘s morgens vroeg aan het werk zet wanneer je hem wil uitschakelen. Dit kan je op twee manieren doen. Zo is het mogelijk in te stellen dat je naar een bepaalde locatie moet lopen om hier vervolgens een foto te maken, of minimaal een bepaald aantal stappen te zetten. Door middel van slimme beeldherkenning houdt de app bij of je ook echt de gevraagde opdrachten hebt voltooid. Dit werkt overigens prima, want ik heb aan den lijve moeten ondervinden dat er echt niet is te sjoemelen met de app. Toch vroeg opstaan dus.

Naast de originele manier van het uitschakelen van de wekker, is Step Out! Alarm Clock een standaard wekker zoals we die vaker zien. Zo zijn er meerdere wekkers in te stellen, kan je snoozen en ook de mogelijkheid om je eigen muziek als wektoon in te stellen ontbreekt niet.

Kortom

Step Out! Alarm Clock is een originele wekker die je ‘s morgens uit bed helpt door je opdrachten te laten uitvoeren. Doe je dit niet dan blijft de wekker afgaan, waardoor je uiteindelijk toch wel uit bed komt. De opdrachten kunnen bestaan uit het zetten van een aantal stappen of het nemen van een foto van een specifiek object. Slimme beeldherkenning zorgt ervoor dat er niet valt te sjoemelen met de app.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone

Download Step Out! Alarm Clock in de App Store

0 Reactie(s) op: Step Out! Alarm Clock: Verslapen bijna onmogelijk!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.