Storingen in diensten van Apple lijken structureel

Door: rene-schoemaker | 19 november 2012 12:15

Nieuws

Apple's iMessage en FaceTime hebben deze zondag lang plat gelegen. De diensten waren vier uur lang onbereikbaar voor sommige gebruikers. Apple heeft nu wekelijks problemen met het platform.

Gebruikers konden lange tijd niet bellen met FaceTime en berichten zenden via iMessage ging haperend tot helemaal niet. Beide diensten lagen er zondag meer dan vier uur uit. Afgelopen vrijdag had iCloud al een uur lang moeite met de betalingsdienst.

Het was in dat uur niet mogelijk een upgrade van de opslagcapaciteit te doen omdat de betaaltransactie niet werd voltooid. Apple meldde gisteravond laat dat de diensten weer online waren.

Nu wekelijks storingen

Het dienstenplatform van Apple heeft nu wekelijks haperingen, die niet alle gebruikers treffen maar wel voor veel overlast zorgen. De storingen begonnen in september en lijken erger en regelmatiger te worden, schrijft The Next Web.

In september werden de storingen nog toegeschreven aan de komst van iOS 6 en het is onbekend of dat nieuwe mobiele platform nog steeds de oorzaak is van de onregelmatigheden in de diensten.

0 Reactie(s) op: Storingen in diensten van Apple lijken structureel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.