TeamRun: Hardloopprestaties vergelijken met vrienden

Door: Robin Smit | 16 juni 2013 17:28

Apple

Het voordeel aan het gebruik van apps tijdens het sporten is dat je prestaties van jezelf en anderen eenvoudig kan terugzien. Het wordt natuurlijk helemaal leuk wanneer je deze prestaties gaat vergelijken, want wie is er nu niet weg van een beetje competitiviteit? Dit vergelijken doe je vanaf nu met TeamRun.

TeamRun is een app voor hardlopers die bijhoudt hoe ver, hoe lang en hoe hard je loopt. Het leuke aan TeamRun is dat je deze gegevens kan vergelijken met die van vrienden of andere willekeurige hardlopers. Zo kan je met de app bijvoorbeeld besluiten om samen met iemand te gaan hardlopen, terwijl jullie je op totaal andere locaties bevinden. In TeamRun zie je vervolgens wie er sneller of verder rent.

Dit systeem werkt erg goed voor hardlopers die op zoek zijn naar net wat extra motivatie, want TeamRun kan je tijdens het hardlopen vertellen of je sneller of juist minder snel bent dan jouw rivaal. Mocht je besluiten om alleen te gaan hardlopen dan kan je de app je laten vertellen wat jouw huidige tempo is.

Teamrun werkt prima en biedt je de essentiële informatie die je nodig hebt om jouw hardloopprestaties te bepalen. Toch worden we van de vormgeving van de app iets minder vrolijk. Deze lijkt namelijk, net als de snelkoppeling van de app, regelrecht uit Microsoft Paint te komen.

Kortom

TeamRun is een leuke app voor de iPhone die het mogelijk maakt om jouw hardloopprestaties te vergelijken met die van een vriend of een andere willekeurige gebruiker van de app. De feedback tijdens het hardlopen zorgt ervoor dat TeamRun je een behoorlijk motivatie-boost kan geven. Helaas is deze motivatie snel weer weg wanneer we naar de vormgeving van de app kijken.

Beoordeling 7/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download TeamRun in de AppStore

0 Reactie(s) op: TeamRun: Hardloopprestaties vergelijken met vrienden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.