Tether komt met HTML5-oplossing voor tethering

Door: wouter-hoeffnagel | 11 maart 2012 18:03

Nieuws

Tether heeft een HTML5-oplossing uitgebracht waarmee je de internetverbinding van je iPhone of iPad 3G kan delen met een Mac of Windows-machine. Je hebt hierdoor altijd een internetverbinding tot je beschikking, ook als er geen bedraad of WiFi-netwerk in de buurt is.

De HTML5-oplossing werkt met behulp van een AdHoc-netwerk. Met behulp van de Tether-software kan je op een Mac of Windows-machine een AdHoc-netwerk aanmaken. Dit netwerk verschijnt op de iPhone of iPad 3G vervolgens in het lijstje met draadloze netwerken. Selecteer dit netwerk en surf in een webbrowser naar tether.com/web. Log hier in op je account om de verbinding te maken.

Dataverbruik

Aangezien onbeperkte data-abonnementen in Nederland zijn verdwenen, is Tether vooral interessant voor mensen die eigenlijk niet zonder internetverbinding kunnen. Hou wel rekening met het dataverbruik dat dit met zich meebrengt.

De oplossing kost 30 dollar per jaar. Het eerste jaar krijg je 50 procent korting en betaal je dus slechts 15 dollar. De tethering-oplossing kan worden besteld via de website van Tether.

[youtube]8GkbAiRMf40[/youtube]

0 Reactie(s) op: Tether komt met HTML5-oplossing voor tethering

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.