Tim Cook bezoekt Apple Store in Peking, China

© PXimport

Tim Cook bezoekt Apple Store in Peking, China

Geplaatst: 26 maart 2012 - 10:17

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Wouter Hoeffnagel

Tim Cook, de CEO van Apple, blijkt vandaag een bezoek te hebben gebracht aan de Apple Store in de wijk Xidan in Peking, China. Op internet is een foto verschenen waarop te zien is hoe Cook de winkel bekijkt.

TechNode schrijft dat een gebruiker van de Chinese microbloggingwebsite Sina Weibo een foto van Cook in de Apple Store online heeft geplaatst. Opvallend genoeg heeft Cook geen bezoek gebracht aan de Apple Store in de wijk Sanlitun in Peking. Deze Apple Store ligt op een populairdere locatie dan de Apple Store in Xidan.

Enorme omzet

De keuze heeft waarschijnlijk te maken met de gigantische omzet die de winkel in Xidan heeft gedraaid. De winkel is volgens TechNode in september 2010 geopend, waarna het op de eerste dag voor maar liefst 380 miljoen yuan aan producten verkocht. Dit is ongeveer 45,5 miljoen dollar.

© PXimport

TechNode schrijft daarnaast geruchten te hebben ontvangen dat Cook in China aanwezig is voor gepsrekken met zowel China Unicom als China Telecom. De gesprekken zouden gaan over de lancering van de iPhone 5, de opvolger van de iPhone 4S. Beide Chinese telecomproviders bieden momenteel de iPhone 4S aan.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten