Trekt Apple de stekker uit Safari voor Windows?

Door: wouter-hoeffnagel | 26 juli 2012 19:41

Nieuws

Het lijkt erop dat Apple niet langer updates uitbrengt voor de webbrowser Safari voor het Windows-platform. Het bedrijf heeft op zijn website alle verwijzingen naar de Windows-versie van de browser verwijderd.

Het verdwijnen van de pagina werd als eerst ontdekt door 9to5Mac. Apple lanceerde gelijktijdig met OS X Mountain Lion een nieuwe versie van Safari. De nieuwe versie is echter alleen voor OS X te downloaden. Voor het Windows-platform heeft Apple geen update vrijgegeven. Daarnaast is op de website van Apple geen verwijzing meer terug te vinden naar de Windows-versie.

Downloadpagina offline

De Nederlandstalige pagina waar voorheen Safari voor het Windows-platform gedownload kon worden is offline gehaald. De Engelse variant van de pagina bestaat nog wel, maar biedt geen mogelijkheid meer de browser voor Windows te downloaden. De browser werd in 2008 op het Windows-platform gelanceerd.

Het is niet duidelijk waarom Apple tot de stap is gekomen. Ook heeft Apple nog geen officiele mededeling gedaan over de toekomst van de browser op het besturingssysteem van Microsoft.

0 Reactie(s) op: Trekt Apple de stekker uit Safari voor Windows?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.