Tweedehands Apple-verkoper Leapp opent winkel in Eindhoven

Door: wouter-hoeffnagel | 09 maart 2013 14:16

Nieuws

Wil jij een Mac, iPhone of iPad, maar wil je niet de volle mep betalen? Dan zijn gereviseerde apparaten een interessante optie. De apparaten zijn te koop bij Leapp. Het bedrijf opent binnenkort in Eindhoven zijn tweede Nederlandse vestiging.

Apple-fans konden tot nu toe alleen terecht in Amsterdam om de gereviseerde producten van Leapp te bekijken, wat niet voor iedereen naast de deur is. Het bedrijf opent op korte termijn daarom een nieuwe winkel in een pand op de hoek van de Kleine en Grote Berg in Eindhoven.

Gereviseerde Apple-producten in Nederland

Gereviseerde apparaten worden al langer door Apple in de Verenigde Staten aangeboden. De gerepareerde en goedkopere apparaten zijn echter niet te koop in Nederland. Leapp springt in dit gat en biedt in Nederland gereviseerde Apple-producten aan. De apparaten worden technisch volledig gecontroleerd en gereviseerd.

Alle apparaten die het bedrijf aanbiedt zijn volgens de website voormalige demo-modellen uit Apple Stores, tweedehands apparaten uit het bedrijfsleven of apparaten met cosmetische schade. Je krijgt op ieder gereviseerd apparaat 12 maanden garantie.

0 Reactie(s) op: Tweedehands Apple-verkoper Leapp opent winkel in Eindhoven

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.