Untethered jailbreak voor iOS 4.2.1 voor de kerst gelanceerd

Een untethered jailbreak voor iOS 4.2.1 zal nog voor de kerst beschikbaar zijn. Dit heeft href="http://twitter.com/#!/musclenerd" target="_blank">MuscleNerd</a> van het <a href="http://blog.iphone-dev.org/" target="_target">iPhone Dev Team</a> via Twitter <a href="http://twitter.com/#!/MuscleNerd/status/12425877719613440" target="_blank">gemeld</a>. In de tweet verwijst MuscleNerd ook naar een video waarin een iPod touch 4G die draait op een untethered gejailbreakte versie van iOS 4.2.1 is te zien.

In de video is te zien hoe het gejailbreakte apparaat opnieuw wordt opgestart zonder hierbij verbonden te zijn met een ander apparaat. Dit terwijl momenteel alleen een tethered jailbreak voor iOS 4.2.1 voor het grote publiek beschikbaar is.

MuscleNerd merkt in de tweet op dat de jailbreak geen nieuwe exploits gebruikt. Ongebruikte exploits die momenteel bekend zijn bij het iPhone Dev Team blijven dus bewaard zodat deze in toekomstige jailbreaks kunnen worden gebruikt. Comex, een ander lid van het iPhone Dev Team, werkt momenteel aan een nieuwe exploit die mogelijk wordt gebruikt in de definitieve versie van de jailbreak.

Als alles naar verwachting verloopt kun je je iDevice met iOS 4.2.1 nog voor de kerst jailbreaken!

MuscleNerd demonstreert de untethered jailbreak voor iOS 4.2.1

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten