Update naar Pathé Mobiel 3.0

Pathé heeft een update voor hun applicatie uitgebracht. Vanaf nu is het mogelijk om via de app een bioscoopkaartje te reserveren en te betalen. De betaling verloopt via Paypal, creditcard of Hyves Afrekenen.

Klanten kunnen vanauit de applicatie een film, locatie en tijd kiezen. Nadat de betaling is afgerond (via Paypal, creditcard of Hyves) wordt een 2d-barcode gegenereerd die in de bioscoop gescand kan worden. Het werkt op dezelfde manier als online reserveren alleen hoef je nu de barcode niet meer uit te printen. Als je lid bent van Pathé Unlimited (onbeperkt naar de bioscoop voor 18 euro per maand) kan er met een aparte knop kaartjes besteld worden.

Update naar Pathé Mobiel 3.0-15082296

© CIDimport

Naast de update om te betalen, heeft de app ook wat aan de vormgeving veranderd. Op het beginscherm vind je voortaan een filmbanner. Deze gaat over een film die binnenkort te zien is in Pathé. Onder de banner kun je kiezen voor de opties Stad, Bioscoop, Pathé in de buurt, Vandaag en Deze week. Je moet eerst je bioscoop invullen om de tijden te kunnen bekijken. Weet je niet waar die zit? Dan kun je simpelweg met behulp van GPS zoeken naar de dichtstbijzijnde Pathé.

De categorie Films (onderin de balk) is ook opnieuw vormgegeven. Bovenaan in het menu kun je sorteren op Nu, Verwacht, Top10 en A-Z. Je krijgt al het filmaanbod in een lijst aangeleverd met een plaatje erbij. Op het moment dat je er op druk verschijnt er informatie over de film en kun je de trailer bekijken. Alles is op een logische wijze vormgegeven en echte vragen zal de app niet opwekken. Het wijst zich allemaal vanzelf. Pathé 3.0 is echt een verbetering!

Update naar Pathé Mobiel 3.0-15082296

© CIDimport

Download de app Pathé - Sharewire B.V">hier

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten